Hoe sta jij op jouw podium?

Leiding geven, voor je troepen staan en het roer in handen nemen als dat nodig is, is jouw dagelijkse praktijk. Projecten managen en inspireren van anderen een belangrijk onderdeel van je werk. De inhoud is goed, maar het is lastig om je presentatie krachtig over te laten komen.

Jij wilt ontspannen en met flair jouw podium kunnen pakken. En dat podium hoeft natuurlijk helemaal niet in een theater of grote zaal te zijn, dat kan ook binnen jouw eigen kantoor aan de vergadertafel, voor de klas of thuis aan de keukentafel.

Je wilt anderen meenemen in je verhaal, je passie met hen delen of je mooie project laten zien. Om dit goed te presenteren heb je vertrouwen en kracht in jezelf nodig. Op jouw podium zorgt ervoor dat je deze kracht, dit vertrouwen in jezelf op een authentieke manier gaat voelen!

Je staat stevig en zult ervaren wat lichaamstaal en storytelling voor jou zullen doen en wat de impact op je publiek zal zijn. Dit kun je zowel zakelijk als privé inzetten!

Je adem is een prachtig instrument om jou je kracht te laten voelen. Om je opgejaagde gevoel te laten voor wat het is. Om echt bij je gevoel te komen waardoor je op een comfortabele manier jouw podium kunt pakken. Groot of klein…..