Bedrijfstrainingen en -workshops

“Wat een bijzondere, intense ervaring was deze ‘werk’dag.  Marloes is een rustige, betrokken en inspirerende trainer met een prachtige stem!”
Martijn, HR-manager

In het bedrijfsleven is er steeds meer aandacht voor mindfulness, meditatie en ademhaling. Dat is niet zonder reden, we zoeken allemaal naar manieren om te ontspannen en de balans te bewaren in een vaak hectisch leven. De adem is hiervoor dé tool bij uitstek, als je weet hoe je hem in verschillende situaties kunt inzetten. 

In mijn workshops en trainingen laat ik je op de werkvloer kennismaken met de kracht van de adem. Ik help je om je dagelijkse energie zo te gebruiken dat je productiever wordt in je werk en je je zowel persoonlijk als op zakelijk vlak vrijer en prettiger gaat voelen. 

Dit kan via eenmalige workshops voor bijvoorbeeld een team collega’s of het managementteam, een verdiepende training die bestaat uit twee bijeenkomsten, of middels individuele coaching van medewerkers. Naast de ruim dertig jaar ervaring die ik heb in podiumpresentatie, bied ik als ademcoach een zeer persoonlijke begeleiding, gestoeld op kennis, ervaring én veel passie. 

Een voorbeeld hoe zo’n in-company programma eruit kan zien:

10:45 –  11:00u |  ontvangst
11:00 –  12:00u |  uitleg over de ademhaling en de invloed ervan op lichaam, geest, mindset en emoties
12:00 – 13:00u | ervaren hoe diverse ademtechnieken voelen (o.a. de bekende techniek van Wim Hof)
13:00 – 13:45u | lunch
14:00 – 16:00u | ervaren van meer fijne ademtechnieken 
16:00 – 16:30u | vragenronde en afsluiting 

Je gaat heerlijk ontspannen naar huis, uiteraard mét tips hoe je wat je hebt geleerd kunt inzetten in je dagelijks leven. Hier heb je de rest van je leven profijt van.

Voor een gesprek over de mogelijkheden voor jouw bedrijf, team of individuele medewerkers: neem contact met me op en we maken samen een mooi plan!

ademen in bedrijven

Contact

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Bel of mail me!

+31 (0)6 40021674

marloes@opjouwpodium.nl

Marloes van Houtert

Ademcoach en -trainer