In de drukte van alledag nemen we ons lichaam al snel voor lief. Hoe waardevol een gezond lichaam is ontdek je vaak pas op momenten dat je worstelt met ziekte of lichamelijke ongemakken. 

Samen met Cora Verhagen van Calmvibes ontwikkelde ik daarom een prachtige videoserie om met jezelf in verbinding te komen. Ideaal op momenten wanneer het niet lekker stroomt in je lijf, wanneer je herstellende bent van ziekte of om preventief te gebruiken.

BESTEL HIER

Het pakket biedt je drie video’s waarmee je je op verschillende manieren verbindt met jouw energiestroom. Ze helpen je helende ontspanning en rust in je dag te creëren.

Het ‘In verbinding met jezelf’ videopakket bestaat uit drie video-oefeningen:

  • een ademoefening voor een harmonieuze hartslag + PDF met uitleg,
  • een visualisatie oefening die je laat onderdompelen in de weldaad van zon, zee en strand,
  • een bekrachtigende mantra video + PDF met uitleg.

Wanneer je het pakket bestelt ontvang je een mooie A5 meditatiekaart met envelop met een link naar deze video’s. Deze kaart toont een screenshot uit één van de video’s. De kaart is niet alleen leuk om neer te zetten, je kunt haar ook gebruiken om je op te focussen wanneer je mediteert. Dat is weer eens iets anders dan een kaars.

Ontspannen vanaf je bureaustoel

simpel in gebruik

Het mooie van de video’s is dat je geen uren op een yogamatje hoeft te zitten. Ze zijn zo gemaakt dat ze niet veel tijd in beslag nemen, maar wel heel doeltreffend helpen. De oefeningen kunnen gewoon achter je bureau, buiten of zittend op een lekkere stoel.

Het enige wat hiervoor nodig is is een smartphone, tablet of computer met internetverbinding.

Op de site van Calmevibes.tv  vind je enkele korte fragmenten van de drie video’s!

Cora Verhagen | Calmvibes