Ik ben Marloes van Houtert. Ik ben musicus, docent, spreker, ademcoach en trainer bij mijn eigen bedrijf Op jouw podium. Mijn cliënten omschrijven mij als vrolijk, warm, enthousiast, gepassioneerd en helder.

Podium

Als klein meisje pakte ik al graag “mijn podium”. Ik speelde toneelstukjes tussen de schuifdeuren in ons huis en zong de hele dag. Mijn droom was om op het podium te staan met een héél mooi muziekinstrument. Dat lukte! Ik volgde een conservatoriumopleiding die mij opleidde tot blokfluitist en naast de optredens was ik happy als muziekdocent. Later ging ik mij meer bezig houden met het beleid en organisatie van Centra voor de Kunsten en heb ik enige jaren een managementfunctie vervuld.

Adem

In de loop der jaren werd mij duidelijk dat de ervaring die ik heb met podiumpresentatie én het gemak waarmee ik daardoor zelf een verhaal vertel of een muziekstuk ten gehore breng, niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Sterker nog: heel veel mensen vinden het lastig om een presentatie te houden, op een podium te staan of zelfs aan een kleine groep mensen een uitleg te geven!
Ik verdiepte mij daar in en de rode draad die voor mij door dit alles heen speelt is de ademhaling.

Alles viel op zijn plek

In 2016 volgde ik een opleiding tot ademcoach en tijdens die opleiding viel alles op zijn plek! Mijn eigen ervaring als blokfluitist, zangeres, spreker, docent en ademcoach heb ik hierdoor kunnen samenvoegen tot één, vanzelfsprekend geheel.

Missie

Ik heb een krachtige methode ontwikkeld, gebaseerd op mijn eigen ervaring, want ik weet als geen ander hoe je je kunt voelen als je een mooi verhaal hebt, maar het lastig vindt dit voor het voetlicht te brengen!
Ik help nu ondernemers, managers, docenten en musici door hen te laten ervaren waar hun kracht zit, zodat ze bij hun kern komen en op hun eigen authentieke wijze hun “verhaal” met verve neer gaan zetten.
En van dat werk word ik intens blij!

Kortgeleden werd er een interview met mij geplaatst op de website van Heleen Ytsma van Herleva!