“Adem je vrij”

“Our deepest fear is not that we are inadequate
our deepest fear is that we are powerful beyond measure.
It is our light, not our darkness that most frightens us”

– uit de inauguratierede van Nelson Mandela,  geschreven door Marianne Williamson

Onze ademhaling is de belangrijkste bron van levensenergie. Toch maken we er vaak slechts minimaal gebruik van. Door stress, ziekte of traumatische gebeurtenissen gaan we oppervlakkig ademen. Met een beperkte ademhaling kan het leven nooit volledig stromen.

Door voluit te ademen, krijgt het lichaam de kans volledig en diep te ontspannen. Gevoelens, emoties, sensaties en herinneringen kunnen gaan stromen. Herinneringen waarvan je soms niet eens wist dat je ze (nog) had. Je lichaam kan gaan loslaten wat jou niet langer dient. 

De adem stelt je in staat de verbinding met jezelf terug te vinden. Het geeft je de ruimte en vrijheid te kunnen voelen en zijn wie je bent. Het lost de blokkades op die jou in de weg staan om voluit te kunnen leven. 

Ademen, het is een wonderlijk iets met een immense kracht. Zoals je ademt, zo leef je. Vol inademen staat voor ‘jezelf voluit laten zien’, waarbij je je eigen kracht en ruimte voelt. Hoe zou het voor jou zijn als je volle potentie kunt gebruiken?
Pas als je het ervaart, weet je wat er bedoeld wordt. Ga mee op reis, de reis terug naar jezelf.

Kijk rustig rond in het aanbod om te zien wat het beste bij jou past. En natuurlijk kunnen we dit ook samen bespreken! Neem daarvoor even contact met me op via de chat, de mail of per telefoon.  

ademtraining

Contact

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Bel of mail me!

+31 (0)6 40021674

marloes@opjouwpodium.nl

Marloes van Houtert

Ademcoach en -trainer

× Boek een sessie