Wat zeggen anderen over op jouw podium:

Ik mag oude pijn en overtuigingen loslaten

 

Ik had last van spreekangst en een angst voor het krijgen van rode vlekken op momenten waarop ik stress ervaar. Moeite met het onder controle houden van mijn ademhaling en hierdoor paniekgevoelens. daarom ging ik bepaalde situaties vermijden! Ik had moeite met ruimte innemen en mijn stem laten horen. Onzeker, soms faalangst…. Hierdoor sprak ik maar liever niet en hield mezelf op de achtergrond.

Wat ik heb mogen leren is dat ik oude pijn en overtuigingen los mag laten. het heeft me gemaakt tot de persoon die ik nu ben, juist heel sterk.
het hoeft me niet meer te belemmeren. Ik mag spreken en gehoord worden, ik heb namelijk iets te vertellen en ben goed in wat ik doe.
Ook heb ik veel tips en trucs geleerd als het gaat om ontspannen, aarden en het onder controle houden van mijn spanning via de ademhaling.
het opruimen van oude pijn tijdens de sessies was moeilijk, zwaar en intens, maar heeft me heel veel gebracht.
Wat ik nog mag leren is accepteren dat emoties bij het leven horen en dat je niet meteen een “zwak persoon” bent wanneer emoties de overhand nemen en verder is het krijgen van rode vlekken geen wereldramp…..

Ik zou anderen aanraden om met Marloes te werken omdat bepaalde dingen verder gaan dan rationeel besef. Daarom heeft de ademcoaching voor mij beter gewerkt dan de traditionele hulpverlening. 
Ik kan niet zo goed uitleggen wat er precies gebeurt tijdens de ademsessies, maar alleen benoemen dat ik het als ontzettend helend heb ervaren. 
Ook aan de praktische ademtechnieken heb ik veel. Adem blijkt een soort van genezend middel wat je altijd bij je hebt. 
Als je hier meer over wilt leren en ondertussen wilt werken aan je persoonlijke ontwikkeling moet je absoluut bij Marloes zijn!

Marjolein

Er is altijd lucht!

Een hele lange tijd was ik op zoek naar mijn adem, zoals ik dat noemde.
Ik ging zoeken naar hulp en vond de site van Marloes.
Al snel blijkt dat ik Marloes ken van vroeger toen ik blokfluitles van haar kreeg. Een afspraak was snel gemaakt.

Ik stap binnen bij een uitnodigend, vertrouwd en creatief mens.
Ze gaat direct aan de slag en zoekt samen met mij wat er daadwerkelijk aan de hand is.
Vervolgens geeft ze mij de oefeningen die ik nodig heb.
Tijdens de oefeningen is er prachtige muziek, speelt ze piano, zingt ze, en ademt ze mee in en uit.
Ik voel me gehoord en gezien door haar. Dat voelt heel fijn voor mij en stelt mij gerust. 
Ook ontvang ik per app de oefeningen die we tijdens de sessies hebben gedaan. Dat is zeer ondersteunend.

De ademsessies bij Marloes hebben mij rustiger gemaakt.
Ik heb geleerd dat er altijd lucht is.
Mijn dank is groot!

Ans

Na de eerste ademcirkel bij Marloes werd er iets doorbroken….

Door omstandigheden heb ik  te lang in een stressvolle situatie gezeten. Ik kon de “uitknop” niet meer vinden, waardoor mijn zenuwstelsel compleet overprikkeld raakte. Welke hulp ik ook inschakelde, niets met blijvend resultaat.
Ik kwam steeds meer in mijn hoofd terecht.

Na de eerste ademcirkel bij Marloes werd er iets doorbroken. Sinds lange tijd kon ik weer rust, kalmte, ruimte en levensvreugde ervaren. Daar wilde ik wel meer van doorvoelen!
In een 1-op-1 ademsessie  begeleidde Marloes mij om deze essenties dieper te kunnen ervaren. Marloes met haar natuurlijke, warme en professionele benadering gaf mij het vertrouwen dat alles wat er gezien of gevoeld mag worden hélemaal oké is. 
Mijn dank is groot. 

Keesje

Iedere ademsessie heeft me zóveel gebracht!  

Ik volgde een ademtraject bij Marloes. Ik ben fotograaf, zat veel in mijn hoofd en maakte daardoor beslissingen, ook vanuit mijn hoofd. Daarnaast merkte ik dat ik gespannen was in bepaalde sociale situaties en dan letterlijk in ‘ademnood’ kwam. Dit uitte zich in ratelen (praten) en niet goed uit mijn woorden komen.

Elke ademsessie heeft me zoveel gebracht! De eerste keren vond ik het vooral waardevol om direct te merken dat ik in mijn lijf kwam. Tijdens de ademsessies ervaarde ik hoe het is om écht te voelen. Ik vertrouw Marloes volledig en dit zorgde ervoor dat ik me ook echt kan overgeven.
Daarnaast hebben de ademoefeningen die ik kreeg mij enorm geholpen in situaties waarin ik ze nodig had. 
Goed ademen zouden we eigenlijk allemaal moeten leren in het basisonderwijs, het wordt zo onderschat.
Het heeft wat dat betreft mijn leven veranderd. 
Ik ga zelfverzekerder, minder gespannen en met meer vertrouwen (omdat ik altijd even naar mezelf terug kan “ademen”) door het leven!
Ik vond de begeleiding van Marloes enorm fijn door haar kalme manier van werken en haar ‘zijn’. 

Ik voelde me vanaf het eerste moment gehoord door haar en erg op mijn gemak. daarnaast staat ze altijd (ook buiten de afspraken om) voor me klaar, met oefeningen via de telefoon om me door een lastige periode heen te helpen.

Ilena

Haar zang resoneert mee met alle energie

Marloes bouwt haar ademcirkels zorgvuldig op en creëert een veilige sfeer. De groep biedt tegelijkertijd voldoende anonimiteit als een veilige bedding, hetgeen mij helpt om me te gaan in het proces.
Ik kreeg de afgelopen keer beelden van situaties in mijn leven en moest huilen om waar ik toen, uit stoerigheid, niet om heb gehuild! Er kwam ook geluid, vanuit een onbestemde boosheid die er blijkbaar uit moest.
Voor ik het wist was de tijd voorbij!
Marloes bracht ons langzaam ’terug’ met haar prachtige altstem. Haar zang resoneerde als het ware mee met alle energie en bracht het langzaam tot rust.
Ik vond het een hele bijzondere en geweldige ervaring. En ik voel dat het nog niet klaar is. Dus ik kijk al uit naar een volgende ademcirkel!

Jannie

Ik ben door dit traject echt verder gekomen in het maken van keuzes 

Ik heb een ademtraject bij Marloes gevolgd wat ik als zeer prettig ervaren heb. Vooraf vond ik het een beetje spannend:  waar begin ik aan? Vanaf het moment dat je bij Marloes binnenstapt voel je je welkom en op je gemak. Ik kon moeilijk bij mijn gevoel komen en zit te veel in mijn hoofd. Door de diverse technieken laat ze zien dat je met ademhaling heel snel rust kan bereiken en niet meer zo loopt te piekeren. Heel fijn. Marloes heeft veel kennis en is zeer prettig in de omgang. Qua werk was ik zoekende en wist ik niet zo goed welke kant ik op wilde. Ik ben door dit traject echt verder gekomen in het maken van bepaalde keuzes en de puzzelstukjes vallen wat meer op hun plek. Daarnaast heb ik diverse technieken geleerd om mijn ademhaling te laten zakken als deze te hoog zit. Zeer waardevol traject wat ik iedereen aan kan raden!

Ingrid

De sessie overtrof mijn verwachtingen

Als ik een paar jaar geleden over ademcoaching had gehoord, was ik verbaasd geweest: voor zoiets natuurlijks als ademhalen heb je toch geen coach nodig?!
Toch was ik erg nieuwsgierig toen ik een ademsessie van iemand cadeau kreeg, zeker omdat ik veel pijn heb.
Deze sessie overtrof mijn verwachtingen en ik ben nog meerdere keren terug gegaan. Iedere keer was anders, iedere keer bijzonder én bijzonder prettig.
Marloes is duidelijk én rustgevend. Door de ademsessies kan ik dieper ontspannen en beter met mijn pijn omgaan!

 

Eefje

Mijn lichaam nam het ademen over

In een moeilijke periode vol onzekerheid en zorgen om mijn zieke man stond mijn lijf strak van de spanning. In mijn zoektocht naar ontspanning heb ik verschillende dingen geprobeerd, van meditatie tot massage, en zo kwam ik bij Marloes terecht. Ik voelde me meteen bij haar op mijn gemak door haar open uitstraling. Toen we met het ademwerk begonnen voelde ik meteen dat hierin voor mij veel te halen valt. Ik vond het een beetje eng en was bang dat ik migraine of paniek kreeg. Door Marloes haar rustige nabijheid kon ik me toch overgeven en voelde ik dat mijn lichaam het ademen overnam. Ik voelde letterlijk lucht en ruimte. Wat een bevrijding!
Toen Marloes piano ging spelen en daarbij zong raakte haar stem iets dieps in mij. Er kwamen veel emoties los en het was heel fijn dat die konden en mochten stromen in zo’n warme en veilige omgeving. Marloes creëert deze fijne sfeer zowel in individuele sessies als in groepen en ik zou dan ook iedereen een ademsessie bij Marloes aan raden!

Gaby

Meer rust, kracht en ruimte!

Ik  werk als orofaciaal therapeut veel met mensen met hoofd,- hals- en kaakklachten. Tijdens mijn opleiding heb ik het een en ander geleerd over ademhaling. Ik had al veel gelezen over hoe je middels ademsessies (onbewuste) vastzittende emoties kunt bereiken en loslaten uit je systeem. Ik wilde dat graag zelf gaan ervaren!
Mijn grootste uitdaging was om meer rust te ervaren in mijn lijf, meer in mijn kracht te komen en ruimte durven innemen. Ook wilde ik mijn (vastzittende) emoties graag bereiken.

Ik heb verschillende behandelvormen uitgeprobeerd, maar heb het meeste resultaat geboekt met de ademsessies! Ik heb dit ervaren als een sterke methode waarbij de mind-body relatie wordt meegenomen. Na de ademsessie kwam er  ‘iets’ los en ik voel me lichter. Er is meer rust gekomen in mijn lichaam en ademhaling en ik voel nu verbondenheid met mijn emoties en lichaam.

Marloes is een hele fijne coach die je klachten breed aanpakt, maar ook tot de kern komt. Ik vind haar een hele fijne energie hebben, wat mij enorm hielp om me op mijn gemak te voelen. Ik heb na iedere sessie hele mooie inzichten gekregen. Ook de muziekkeuze en haar prachtige stem droegen bij aan de mooie bijzondere ervaring van de ademsessie!

 

Nadiya

Ik pakte mijn podium!

De ademsessies bij Marloes hebben me goed gedaan. Vorige week vrijdag vierde ik mijn afscheid van mijn werk met mijn collega’s. Door het uitspreken van mijn afscheidsspeech heb ik echt MIJN PODIUM gepakt, dit heeft me veel gebracht! Op de eerste plaats zelfvertrouwen!
Door het uitspreken van de speech kan ik nu weer verder op mijn pad……..

Annemiek

Hulp bij stress

De ademsessie was heerlijk ontspannend…op een fijne manier werd ik een beetje tintelig in m’n hoofd. Wat mij zo goed beviel, was dat Marloes me zo op mijn gemak stelde. Je moet je over kunnen geven om tot die ontspanning te komen, en dus moet er vertrouwen zijn. Ze heeft een prettige rustige manier van praten, geeft je stof tot nadenken, met op de achtergrond ontspannende muziek. Het voelt alsof je een nacht lang heerlijk geslapen hebt, en nog even wilt na doezelen…….

Hanny

Betekenisvolle verbinding

Afgelopen vrijdag heb ik deelgenomen aan een ademcirkel bij Marloes. Er was een liefdevolle, veilige sfeer. De verzorging was top en de ademoefeningen brachten mij in een diepe rust en in diepe betekenisvolle verbinding. Heel bijzonder. Dankjewel Marloes!

Margot

Bijzonder

De ademworkshop van Marloes in het prachtige Jagershuis in Vught was een superfijne en bijzondere ervaring in een mix van licht, ruimte, kracht en schoonheid. Heel veel dank lieve Marloes!

Maaike

Ik kon niet bij mijn echte gevoel komen. Ik merkte dat iets mijn gevoel overschaduwde en kon er geen woorden aan geven. Er is in mijn leven het een en ander gebeurd waardoor ik mijn gevoel wegstopte, ik veel in mijn hoofd zat. Bij de vraag “hoe gaat het met je?” kwamen er tranen. Toen wist ik dat ik iets moest gaan doen…..

Het meest waardevol voor mij is dat Marloes echt de tijd neemt en ook echt luistert. Dit in combinatie met de diverse technieken die ze toepast die mij uiteindelijk op mijn gemak stelden en mij open stelden voor de verdere behandeling. Ik hoefde vrijwel niets te zeggen, alleen te ademen en haar instructies te volgen. Dat voelde veilig en daardoor werden diepe lagen aangeraakt en geheeld. Vele tranen hebben gevloeid wat uiteindelijk een enorme opschoning en opluchting tot gevolg heeft gehad.

Marloes is een prettig persoon om bij te zijn. Ze is rustig, geduldig en gaat vakkundig, professioneel te werk.
Ze krijgt gevoelens bij je los en geeft je de ruimte om ’te mogen zijn’.
De praktijkruimte is prettig en de muziek geeft een hele fijne ondersteuning.

Angelique

Rust en ontspanning

Marloes leidt je op een heel prettige, vertrouwen gevende manier door de ademoefeningen. Ik was zo heerlijk rustig en ontspannen na de ademsessie die ik bij haar volgde. Ik kan nu thuis mijn ademhaling inzetten om meer rust in mijn lijf en mijn hoofd te krijgen!

Marie-Anne

× Boek een sessie