Wat zeggen anderen over Op jouw podium:

Hulp bij stress

De ademsessie was heerlijk ontspannend…op een fijne manier werd ik een beetje tintelig in m’n hoofd. Wat mij zo goed beviel, was dat Marloes me zo op mijn gemak stelde. Je moet je over kunnen geven om tot die ontspanning te komen, en dus moet er vertrouwen zijn. Ze heeft een prettige rustige manier van praten, geeft je stof tot nadenken, met op de achtergrond ontspannende muziek. Het voelt alsof je een nacht lang heerlijk geslapen hebt, en nog even wilt na doezelen…….

Hanny

Spanning bij presenteren

Ik ben naar de praktijk van Marloes gegaan omdat ik vaak presentaties moet houden voor mijn werk. Zij vertelde me onlangs dat ze hele fijne ademoefeningen heeft om te zorgen dat ik wat minder nerveus ben als ik voor een groep of zaal sta. Die oefeningen waren welkom, want eerlijk gezegd zweet ik peentjes vóór ik er sta en duurt het echt wel een tijdje voor ik die spanning een beetje kan laten gaan. Mijn stem wordt wat trillerig, ik adem te hoog voor mijn gevoel en dat voelt vervelend!

Marloes is ademcoach, maar ook musicus, dus zelf weet ze gelukkig hoe het is om op een podium te staan. Ze heeft me heel fijn geholpen. We zijn vooral met ademtechnieken en mindset aan het werk gegaan en ik weet nu wat ik kan doen om mezelf een stuk prettiger te voelen wanneer ik een presentatie ga houden!

Ronald

Rust en ontspanning

Marloes leidt je op een heel prettige, vertrouwen gevende manier door de ademoefeningen. Ik was heerlijk rustig en ontspannen na de ademsessie…Ik kan nu thuis mijn ademhaling inzetten om meer rust in mijn lijf en mijn hoofd te krijgen!

Marie-Anne

Betekenisvolle verbinding

Afgelopen vrijdag heb ik deelgenomen aan een ademcirkel bij Marloes. Er was een liefdevolle, veilige sfeer. De verzorging was top en de ademoefeningen brachten mij in een diepe rust en in diepe betekenisvolle verbinding. Heel bijzonder. Dankjewel Marloes!

Margot

Focus

Ik zit in een drukke periode waarin ik het moeilijk vind om mijn gedachten op een rijtje te krijgen en me te blijven focussen op datgene wat ik wil doen. Het lijkt wel of hoe drukker ik het heb, hoe chaotischer ik te werk ga en hoe minder er uit mijn handen komt…..
Ik hoorde van de ademcoaching van Marloes via een vriendin en besloot bij haar te rade te gaan. Dat bleek een schot in de roos!
Samen hebben we in twee gesprekken mijn doelen geformuleerd, zijn we nagegaan wat ik nou eigenlijk wil gaan doen de komende tijd, zowel privé als wat werk betreft. Daarna hebben we in drie volgende sessies ademoefeningen gedaan, waarin ik eindelijk eens voelde waar mijn adem nou precies zit…. Ik kreeg ook adem- en mindfulness-oefeningen mee naar huis en heb die trouw gedaan.
Ik voel me nu, enkele weken later, nog steeds lichter en heb een betere focus op de dingen die ik doe. Ik kan het iedereen aanbevelen om gebruik te maken van de fijne begeleiding van Marloes als (adem-)coach.

Linda

Bijzondere ervaring

De ademworkshop van Marloes bij Body n Mind centre Bamboehart was een superfijne en bijzondere ervaring in een mix van licht, ruimte, muziek, ontspanning, kracht en schoonheid. Heel veel dank lieve Marloes!

Maaike