Ademsessie

 

“Ik hoef niets te zeggen, alleen te ademen en jouw instructies te volgen. Dat voelt veilig en daardoor worden diepere lagen aangeraakt en geheeld. Vele tranen gaan vloeien, wat uiteindelijk een enorme opschoning en opluchting tot gevolg heeft!”    Angelique, marketing specialist

 Onze ademhaling is de belangrijkste bron van levensenergie. Toch maken we er vaak slechts minimaal gebruik van. Door stress, ziekte, overbelasting of gebeurtenissen in ons leven gaan we oppervlakkig ademen. Met een beperkte ademhaling kan het leven nooit volledig stromen. Eigenlijk is je ademhaling de dirigent van je lichaam. In het orkest bespelen je hartslag, je bloeddruk, hormoonhuishouding, spijsvertering en je emoties ieder hun instrument.

Door voluit te ademen, krijgt het lichaam de kans volledig en diep te ontspannen. Gevoelens, emoties, sensaties en herinneringen kunnen gaan stromen. Herinneringen waarvan je soms niet eens wist dat je ze (nog) had. Je lichaam kan gaan loslaten wat jou niet langer dient.
De manier waarop je ademt heeft rechtstreeks invloed op hoe je je voelt. Adem je snel of onregelmatig, dan zul je meteen stressgevoelens ervaren. Adem je rustig en ontspannen, dan ga je je ook rustig voelen. Je hebt dit dus zelf in de hand! 

Ademwerk kan je ontzettend goed helpen wanneer je wilt werken aan het verbeteren van je stemming. Wanneer je last hebt van negatieve gedachten of van je emoties, kan je adem ervoor zorgen dat je meer in het moment gaat zijn, waardoor je beter bij je gevoel komt en van daaruit de dingen anders bekijkt. De manier waarop je naar jezelf kijkt verandert daardoor ook en dat is een grote winst!  
Ook zorgt het bewust ademen voor ontspanning, zowel fysiek als mentaal en naarmate je er langer mee bezig bent geeft dat innerlijke rust.  Ademwerk helpt je dichterbij je gevoel te komen en meer geluk, vreugde en dankbaarheid te voelen, terwijl het je ook helpt je beter te voelen bij de manier waarop je naar jezelf kijkt.

Tijdens 1-op-1 ademsessies maak ik gebruik van verschillende ademtechnieken, maar ook muziek, aanraking (acupressuurpunten en hoofdmassage) en mijn zangstem. Alles is erop gericht om jou de ruimte in jezelf en je leven terug te helpen vinden.

Ik werk heel bewust en intuïtief, waarbij ik sterk kan invoelen en aanvoelen precies dat wat jij nodig hebt.
Het draait altijd om jouw verhaal en jouw proces.

In mijn praktijk zie ik veel verschillende mensen met evenzoveel hulpvragen. Chronische pijn, een verzwakt immuunsysteem, overspannenheid en burn-out, traumaverwerking, slaapproblemen, herstel van Covid-19 of andere ziektes, hyperventilatie, onzekerheid en angst: de adem werkt krachtig, helend en bevrijdend. 

Een losse ademsessie duurt ongeveer twee uur en vindt plaats in mijn praktijk in Den Bosch. Na een korte kennismaking laat ik je ervaren wat de adem met, maar vooral vóór je kan doen. Je bent in mijn praktijk in veilige handen en ik verzeker je dat je bewuster wordt en meer in contact komt met jouw lichaam en jouw authentieke zelf. Uiteraard is er ook aandacht voor integratie en uitleg over hoe je zelf thuis hiermee aan de slag kunt gaan!
Een losse ademsessie kost €99,- 

 

 

Gezamenlijke sessie?
Misschien vind je het leuk of prettig om samen met een vriend, vriendin of met je partner te komen. De sessie duurt dan ook 2 uur en kost €135,-

 

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten. Mocht je eerst meer informatie wensen, kan je uiteraard altijd even mailen of bellen. 

 

ademcoaching

Contact

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Bel of mail me!

+31 (0)6 40021674

marloes@opjouwpodium.nl

Marloes van Houtert

Ademcoach en -trainer

× Boek een sessie