Podiumtraining

“Na deze training liep ik met open armen de zaal tegemoet!”  Saskia, rouw- en verliesondersteuner

Wanneer je spreekangst hebt, kan dat je leven flink belemmeren. Soms is een speech tijdens een familiediner dan zelfs al een straf. Dit heeft lang niet iedereen in die mate, maar de groep mensen die vol zelfvertrouwen en zonder spanning aan een presentatie of lezing begint, is héél klein. 

Toch kun je dit leren! Wat als je jouw podium kunt pakken, zonder trillende handen en knikkende knieën, maar met een overtuigende houding en een krachtige stem?

Door mijn jarenlange podiumervaring als musicus (blokfluitiste en zangeres) én spreker, weet ik als geen ander hoe ik echt en oprecht contact met mijn publiek kan maken. Dit doe ik door me met hen te verbinden vanuit mijn gevoel: daarmee raak ik hen. Dit kan iedereen leren. 

Tijdens onze sessies ga ik uit van de kwaliteiten die jij hebt. Ik laat je voelen waar jouw kracht zit en hoe je deze het beste kunt inzetten om het publiek toe te laten in jouw ruimte. Ik leer je hoe je je belemmerende overtuigingen om kunt zetten in positieve, en hoe je je zenuwen de baas wordt op het podium.
Van kwetsbaarheid naar kracht! 

Een podium-traject bestaat uit vier sessies van 1,5 uur en kost €599,- 

Mocht je meer informatie willen, kun je uiteraard altijd even mailen of bellen!

Contact

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Bel of mail me!

+31 (0)6 40021674

marloes@opjouwpodium.nl

Marloes van Houtert

Ademcoach en -trainer

× Boek een sessie