Adem bij kinderen en tieners

 “Ik zat in de klas en voelde dan paniek opkomen, waardoor ik begon te trillen en mijn hart snel voelde kloppen. dat was zó eng! Marloes leerde mij hoe ik deze aanvallen onder controle kon krijgen”. 
Robin, leerling 6 VWO.

Voor kinderen en jongeren is het zo belangrijk dat zij leren hoe ze op een effectieve, gezonde manier om kunnen gaan met stress en angst. Mijn programma bevat een aantal pijlers waaraan ik met hen werk zoals het verbeteren van hun concentratie, het zelf creëren van rust en kalmte, omgaan met angst- en paniekklachten, verbeteren van slaap, het voelen van eigen kracht bij onzekerheid en bv. pestgedrag en het goed omgaan met emoties. Ik werk met adem- en mediatie-oefeningen, krachtoefeningen en pas het programma aan aan wat het individuele kind of jongere nodig heeft. 

De kosten voor een ademsessie van 60 min. met kinderen en jongeren zijn € 47,50.

Ik kijk ernaar uit jou, je zoon of je dochter te ontmoeten. Mocht je meer informatie wensen, kan je uiteraard altijd even mailen of bellen! 

hyperventilatie

Contact

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Bel of mail me!

+31 (0)6 40021674

marloes@opjouwpodium.nl

Marloes van Houtert

Ademcoach en -trainer