Wát een workshop!

Een ademcirkel bij Marloes? Een ochtend of avond voor jezelf die helemaal klopt. De mensen, de ruimte, de ademoefeningen, wat een genot.
Marloes neemt je mee en laat je je grenzen verkennen op allerlei gebieden. Je geniet van haar mooie stem en de perfect passende muziek bij de ademtechnieken. Dit is nu echt wat je noemt: quality-time! Mooi om te voelen dat je de spanning die je voelt aan het begin van de avond aan het einde helemaal los hebt kunnen laten……

Fieke, yogadocent

ADEMCIRKELS OP DE ZONDAGOCHTEND

In 2024 zijn er ademcirkels op:

zondag 14 april en zondag 23 juni

10:00 – 12:00u

(inloop tussen 9:30 en 9:45u voor koffie en thee)

Deelname: € 40,- (je betaling kun je voldoen middels een tikkie en deze is tevens je definitieve inschrijving*).

*Kun je er onverwacht toch niet bij zijn?
Als je langer dan 48 uur voor de ademcirkel je deelname annuleert, kun je kosteloos doorschuiven naar een volgende datum. Terugbetaling is helaas niet mogelijk. Als je binnen 24u vóór aanvang annuleert, betaal je 100% van de deelname fee.

Locatie: Yoga Berlicum, centrum voor ontspanning, balans en vitaliteit
Apollostraat 12A 5258 AR Berlicum

In een kleine groep (minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers) de magische kracht van de adem gaan ontdekken. We zitten en liggen daarbij in een cirkel, zodat de energie fijn rond kan stromen. Tijdens een ademsessie in een groep herken je dingen van jezelf in andere mensen en ervaar je dat iedereen in het leven tegen bepaalde thema’s aanloopt. Die verbinding kan heel fijn zijn!
Tijdens de ademcirkel krijg je de kans ademtechnieken te ervaren, die zorgen voor meer ruimte in je lichaam en je geest. Door het toepassen van deze technieken leer je hoe je door middel van je eigen ademhaling dichter bij jezelf komt, meer kunt ontspannen, emoties los kunt laten en je vrijer kunt gaan voelen.
We gaan op deze zondagochtend vooral aan de slag met de verbonden ademhaling, een ademtechniek die je dichter bij je kern brengt, je emoties raakt, zachtheid laat voelen en je ademkracht verdiept.
Iedereen vanaf 18 jaar is welkom!

Marloes gebruikt haar zangstem (en begeleidt zichzelf daarbij live), andere prachtige muziek en haar handen.
Ook als je al vaker deelgenomen hebt aan ademworkshops ben je uitermate welkom, iedere keer is nieuw en verdiepend! Je maakt steeds je eigen ademreis!

YOGA NIDRA op maandagavond van 19:30 tot 20:30u in de prachtige Mariakapel op Landgoed Coudewater.

Maandagavond

19:30 tot 20:30u
Mariakapel Coudewater
Landgoed Coudewater
Peter de Gorterstraat 1f (naast het Specialistisch Centrum voor Autisme)
Rosmalen 

Monday blessings!
Iedere maandagavond verzorg ik van 19:30 tot 20:30u een heerlijke les YOGA NIDRA in de prachtige Mariakapel op Landgoed Coudewater.
Je kunt ervoor kiezen om iedere maandag mee te doen of gewoon wanneer het jou uitkomt. Loop gewoon lekker binnen! Er ligt een fijn matras voor je klaar en er zijn dekens en kussens.
Deelname kost €13,- per les, contant te voldoen.
Meer info vind je ook op:

www.mariakapelcoudewater.nl/monday-blessings/

Een hele fijne vorm om naar een complete fysieke, mentale en emotionele ontspanning toe te werken is yoga nidra, ook wel “slaap-yoga” genoemd. Je ligt lekker op je rug met je ogen dicht en luistert naar mijn stem. Je komt dan in de healing space tussen waken en slapen. De eeuwenoude technieken uit de nidra stellen lichaam en geest in staat om tot een diepe ontspanning te komen en het autonome zenuwstelsel te kalmeren. Ook je ademhaling speelt hierin een belangrijke rol. Je voelt je na een sessie alsof je een tijd heerlijk geslapen hebt…..

Yogamatten, dekens en kussens aanwezig, maar je mag natuurlijk ook je eigen spulletjes meebrengen.  

× Boek een sessie