WORKSHOP ‘DE KRACHT VAN JE ADEM’

Je ademhaling gaat vanzelf, het is een biologisch proces wat altijd doorgaat. Maar vaak is de adem niet optimaal. Veel mensen ademen te hoog, te snel, te weinig of juist teveel. Dat kan allerlei klachten geven en zorgen dat je je niet fijn voelt. Je hebt dat lang niet altijd in de gaten, maar je kunt je adem inzetten om vrijer en energievoller te gaan leven!
Tijdens mijn workshops laat ik je kennismaken met verschillende ademtechnieken die je bewust in kunt gaan zetten om je meer te ontspannen en meer energie te voelen. Ook kom je dichter bij je emoties en voel je waar jouw kracht zit!
Deze workshop is een avond van tijd voor jezelf, bewustwording en aandacht. Een cadeautje aan jezelf dus…..

vrijdag 15 mei 2020  19:30-22:30u

WORKSHOP ‘DE KRACHT VAN JE ADEM’

Deelname: €40,- Body n Mind Centre Bamboe Hart Daviottenweg 40 ‘s-Hertogenbosch

5 juli 2020 13:30- 17:00u 

ADEM JOUW LIED!” 

Marloes van Houtert, ademcoach en Barbara van der Meulen, stembevrijder.

Een inspirerende luchtige workshop waarin het ademen centraal staat en het voluit zingen er op volgt. 
We starten de middag met verschillende ademtechnieken die de weg vrijmaken naar het lied dat bij jou van binnen komt en gezongen wil worden!
Samen klanken we de middag tot een fijn en volledig gevoel. Gesterkt door nieuwe inzichten en de kracht voelend van de samenklank kun je weer verder met nieuwe energie. Tijdens de middag genieten we in de pauze van een uitgebreid theemoment met lekkere versnaperingen die ook de inwendige mens zullen verwennen. Dit alles in de prachtige omgeving en rust van Landgoed Bleijendijk in Vught. 

Deelname: €55,- De Koestal, Landgoed Bleijendijk in Vught (makkelijk bereikbaar vanuit de A2). Er

Er is maar plaats voor 8 deelnemers, dus meld je snel aan! Je deelname is definitief wanneer je een bevestigingsmail hebt ontvangen en het bedrag hebt overgemaakt op de daarin genoemde rekening. Wanneer de workshop niet door kan gaan vanwege de Coronamaatregelen vervalt de workshop en ontvang je je deelnamekosten terug.