Wát een workshop!

De ademcirkels bij Marloes? Een avond voor jezelf die helemaal klopt. De mensen, de muziek, de ademoefeningen, wat een genot.
Marloes neemt je mee en laat je je grenzen verkennen op allerlei gebieden. Je geniet van haar mooie stem en de perfect passende muziek bij de ademtechnieken. Dit is nu echt wat je noemt: quality-time! Mooi om te voelen dat je de spanning die je voelt aan het begin van de avond aan het einde helemaal los hebt kunnen laten…… 

Fieke, yogadocent

ADEMCIRKEL

Vrijdag 28 mei  2021  19:30-22:30u (inloop vanaf 19:00u)

Deelname: €55,-

Body ’n mind centre Bamboehart
Daviottenweg 40 Den Bosch

De trainingen en cursussen mogen weer doorgaan! We doen deze ademcirkel in een veilige setting. De ruimte is groot en er is ruim voldoende plaats voor iedereen. We blijven tijdens de sessie op dezelfde plek.
We gaan aan de slag met ontspannende ademtechnieken die direct en overal in te zetten zijn. In de pauze geniet je in de fijne sfeer van de yogazaal van thee met lekkers en vervolgens gaan we samen de verbonden ademhaling toepassen. Een ademtechniek die je body and mind intense ruimte geeft, je ontspant en je kracht geeft. Marloes gebruikt haar stem, muziek en handen. Ook als je al vaker deelgenomen hebt aan ademworkshops ben je uitermate welkom, iedere keer is nieuw en verdiepend!

INTRODUCTIEDAG over LEVENSKRACHT!
zaterdag 11 september ’21
10:00- 17:00u 
’t Jagershuis op Landgoed Bleijendijk in Vught
kosten: €125,- inclusief lunch

cursusleiders: 
Marloes van Houtert, ademcoach en Barbara van der Meulen, stembevrijder en rouw- en verliescoach.

 

Wat is levenskracht? Kun je het nog voelen of wil je juist voelen wat het voor jou betekent? Wat betekent het voor jou en hoe zet jij het in in jouw leven? Kun jij het bekrachtigen en wil jij jouw ervaringen hierover delen? 

Levenskracht is de inspiratie van de 4 dagdelen die we in het voorjaar van 2022 gaan organiseren. Met een groep vrouwen gaan we werken met het thema levenskracht.

Het verbindende woord hierbij is ruimte. Ruimte vinden en nemen voor het opnieuw voelen van jouw levenskracht.  Het is een opbouwende reeks van 4 dagdelen waarbij we iedere dagdeel dieper op een onderwerp ingaan.
Niet zweverig maar juist vanuit het nu. Vanuit hoe jij nú in je leven staat.
We gaan, zoveel mogelijk in de natuur, aan de slag met ademhaling, ontspanning, stembevrijding, klank en muziek in creatieve werkvormen.
De dagdelen worden aan elkaar verbonden door oefeningen die we je meegeven om te doen tussen de bijeenkomsten in, zodat je er al lekker mee aan de slag kunt.
Hierbij kun je denken aan een wandeling met een opdracht, een schrijfoefening of het oefenen van de ademhalingstechnieken.  We zetten samen zingen in en het uitwisselen van ervaringen om de levensenergie in ons aan te wakkeren en deze weer te gaan voelen en ten volle te gaan gebruiken!
Uiteraard wordt ook de innerlijke mens niet vergeten en delen we samen een uitgebreide lunch. Tijdens de halve dagen is er thee en koffie en een gezonde snack.

Er kunnen maximaal 8 vrouwen meedoen met “Levenskracht”  Dit is inclusief een handout, de verbindende oefeningen als thuiswerk tussen de bijeenkomsten door, de lunch, drankjes en de materialen voor de creatieve oefeningen.

 Is je interesse aangewakkerd? Vind je het leuk om deel te nemen aan de introductiedag op 11 september? Meld je dan snel aan!