Wát een workshop!

Een ademcirkel bij Marloes? Een avond voor jezelf die helemaal klopt. De mensen, de ruimte, de ademoefeningen, wat een genot.
Marloes neemt je mee en laat je je grenzen verkennen op allerlei gebieden. Je geniet van haar mooie stem en de perfect passende muziek bij de ademtechnieken. Dit is nu echt wat je noemt: quality-time! Mooi om te voelen dat je de spanning die je voelt aan het begin van de avond aan het einde helemaal los hebt kunnen laten……

Fieke, yogadocent

ADEMCIRKEL OP ZONDAGOCHTEND

10 juli ’22

10:00 – 12:00u 
(inloop tussen 9:30 en 9:45u voor koffie en thee)

Deelname: € 35,- 

Locatie: Yoga Berlicum, centrum voor ontspanning, balans en vitaliteit
Apollostraat 12A 5258 AR Berlicum

In een kleine groep (minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers) de magische kracht van de adem gaan ontdekken. We zitten en liggen daarbij in een cirkel, zodat de energie fijn rond kan stromen. Tijdens een ademsessie in een groep herken je dingen van jezelf in andere mensen en ervaar je dat iedereen in het leven tegen bepaalde thema’s aanloopt. Die verbinding kan heel fijn zijn!
Tijdens de ademcirkel krijg je de kans ademtechnieken te ervaren, die zorgen voor meer ruimte in je lichaam en je geest. Door het toepassen van deze technieken leer je hoe je door middel van je eigen ademhaling dichter bij jezelf komt, meer kunt ontspannen, emoties los kunt laten en je vrijer kunt gaan voelen.
We gaan op deze zondagochtend vooral aan de slag met de verbonden ademhaling, een ademtechniek die je dichter bij je kern brengt, je emoties raakt, zachtheid laat voelen en je ademkracht verdiept.
Iedereen vanaf 18 jaar is welkom!

Marloes gebruikt haar zangstem en begeleidt zichzelf daarbij live,  andere prachtige muziek en haar handen.
Ook als je al vaker deelgenomen hebt aan ademworkshops ben je uitermate welkom, iedere keer is nieuw en verdiepend!

WANDEL- EN ADEMCLINIC

Zaterdag 2 juli
14:30- 17:00u
MyPilatus
deelname: €34,50

 

Samen met Jennifer Roose van Puurjenn organiseer ik een heerlijke wandel- en ademclinic!

We nemen je mee de natuur in voor een ontspannen wandeling. Daarbij draait het om bewustwording van je ademhaling en er komen yoga- en mindfulness oefeningen aan bod.
We sluiten de wandeling af met een heerlijk kopje thee en iets lekkers van Zoetekaart.
Daarna gaan we de vloer op bij MyPilates en ga ik met jullie op  een fijne, ontspannen manier aan de slag met je adem! 
De clinic gaat door vanaf 6 deelnemers met een maximale groepsgrootte van 10 personen.  

ademcirkels2

“soms wordt je geraakt door een lied en gaat het niet zozeer om het lied maar om de mensen waaraan je denkt als je het hoort en zingt”