Wát een workshop!

Een ademcirkel bij Marloes? Een ochtend of avond voor jezelf die helemaal klopt. De mensen, de ruimte, de ademoefeningen, wat een genot.
Marloes neemt je mee en laat je je grenzen verkennen op allerlei gebieden. Je geniet van haar mooie stem en de perfect passende muziek bij de ademtechnieken. Dit is nu echt wat je noemt: quality-time! Mooi om te voelen dat je de spanning die je voelt aan het begin van de avond aan het einde helemaal los hebt kunnen laten……

Fieke, yogadocent

ADEMCIRKELS OP DE ZONDAGOCHTEND

11 december ’22

10:00 – 12:00u 
(inloop tussen 9:30 en 9:45u voor koffie en thee)

Deelname: € 37,50

Locatie: Yoga Berlicum, centrum voor ontspanning, balans en vitaliteit
Apollostraat 12A 5258 AR Berlicum

In een kleine groep (minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers) de magische kracht van de adem gaan ontdekken. We zitten en liggen daarbij in een cirkel, zodat de energie fijn rond kan stromen. Tijdens een ademsessie in een groep herken je dingen van jezelf in andere mensen en ervaar je dat iedereen in het leven tegen bepaalde thema’s aanloopt. Die verbinding kan heel fijn zijn!
Tijdens de ademcirkel krijg je de kans ademtechnieken te ervaren, die zorgen voor meer ruimte in je lichaam en je geest. Door het toepassen van deze technieken leer je hoe je door middel van je eigen ademhaling dichter bij jezelf komt, meer kunt ontspannen, emoties los kunt laten en je vrijer kunt gaan voelen.
We gaan op deze zondagochtend vooral aan de slag met de verbonden ademhaling, een ademtechniek die je dichter bij je kern brengt, je emoties raakt, zachtheid laat voelen en je ademkracht verdiept.
Iedereen vanaf 18 jaar is welkom!

Marloes gebruikt haar zangstem en begeleidt zichzelf daarbij live,  andere prachtige muziek en haar handen.
Ook als je al vaker deelgenomen hebt aan ademworkshops ben je uitermate welkom, iedere keer is nieuw en verdiepend!

YOGA NIDRA CURSUS 

start: februari 2023 (dag en tijd volgen nog)
8 lessen  

Deelname: € 96,-  

Locatie: Yoga Berlicum, centrum voor ontspanning, balans en vitaliteit
Apollostraat 12A 5258 AR Berlicum

Een hele fijne vorm om naar een complete fysieke, mentale en emotionele ontspanning toe te werken is yoga nidra, ook wel “slaap-yoga” genoemd. Je ligt lekker op je rug met je ogen dicht en luistert naar mijn stem. Je komt dan in de healing space tussen waken en slapen. De eeuwenoude technieken uit de nidra stellen lichaam en geest in staat om tot een diepe ontspanning te komen en het autonome zenuwstelsel te kalmeren. Ook je ademhaling speelt hierin een belangrijke rol. Je voelt je na een sessie alsof je een tijd heerlijk geslapen hebt…..