WORKSHOP ‘DE KRACHT VAN JE ADEM’

Je ademhaling gaat vanzelf, het is een biologisch proces wat altijd doorgaat. Maar vaak is de adem niet optimaal. Veel mensen ademen te hoog, te snel, te weinig of juist teveel. Dat kan allerlei klachten geven en zorgen dat je je niet fijn voelt. Je hebt dat lang niet altijd in de gaten, maar je kunt je adem inzetten om vrijer en energievoller te gaan leven!
Tijdens mijn workshops laat ik je kennismaken met verschillende ademtechnieken die je bewust in kunt gaan zetten om je meer te ontspannen en meer energie te voelen. Ook kom je dichter bij je emoties en voel je waar jouw kracht zit!
Deze workshop is een avond van tijd voor jezelf, bewustwording en aandacht. Een cadeautje dus…..

Vrijdag 8 januari  2021  19:30-22:30u

NIEUWJAARS-ADEMCIRKEL!

 

Deelname: €45,-
’t Jagershuis op Landgoed Bleijendijk in Vught 

Het nieuwe jaar begint! Een jaar waarin hoop en licht gebracht wordt. Die intentie zetten we in tijdens deze ademcirkel. We gaan aan de slag met ontspannende ademtechnieken die direct en overal in te zetten zijn. In de pauze geniet je in de fijne sfeer van ‘t Jagershuis van thee met lekkers en vervolgens gaan we samen de verbonden ademhaling toepassen. Een ademtechniek die je body and mind intense ruimte geeft, je ontspant en je kracht geeft. Marloes gebruikt haar stem, muziek en handen. Ook als je al vaker deelgenomen hebt aan ademworkshops ben je uitermate welkom, iedere keer is nieuw en verdiepender!

25 september 2020      19:00- 22:30u 

ADEM JOUW LIED!” 

Marloes van Houtert, ademcoach en Barbara van der Meulen, stembevrijder.

Een inspirerende luchtige workshop tijdens één van de laatste zomeravonden waarin het ademen centraal staat en het voluit zingen er op volgt. 
We starten de avond met verschillende ademtechnieken die de weg vrijmaken naar het lied dat bij jou van binnen komt en gezongen wil worden!
Samen klanken we de avond tot een fijn en volledig gevoel. Gesterkt door nieuwe inzichten en de kracht voelend van de samenklank, kun je weer verder met nieuwe energie. In de pauze genieten we van een uitgebreid theemoment met lekkere versnaperingen die ook de inwendige mens zullen verwennen. Dit alles in de prachtige omgeving en rust van Landgoed Bleijendijk in Vught. 

Deelname: €60,-
Locatie:       ’t Jagershuis, Landgoed Bleijendijk in Vught (makkelijk bereikbaar vanuit de A2). 

Er is maar plaats voor 8 deelnemers, dus meld je snel aan! Je deelname is definitief wanneer je een bevestigingsmail hebt ontvangen en het bedrag hebt overgemaakt op de daarin genoemde rekening. (Wanneer de workshop niet door kan gaan vanwege de Corona-maatregelen vervalt de workshop en ontvang je je deelnamekosten volledig terug)