Marloes

Ik ben Marloes van Houtert. Ik werk als ademcoach en presentatietrainer vanuit mijn praktijk in Den Bosch en bied zowel één-op-één coaching als groepsbegeleiding aan.

Ik ga er vanuit dat het voor iedereen mogelijk is om een ontspannen, gezond en gelukkig leven te leiden. Een leven waarin je jezelf op jouw podium durft te zetten en je eigen keuzes maakt vanuit vrijheid, vertrouwen en verbinding met jezelf en met anderen. 

Ik heb zelf absoluut ervaren dat het kan. Mijn leven kent vele hoogtepunten, maar ook periodes van uitputting, chronische pijn en van verdriet. Ik heb geleerd om dagelijks mijn adem in te zetten voor het beheersen van mijn persoonlijke energie. Dit heeft mijn leven compleet veranderd! 

Dit gun ik jou ook, ik doe dan ook niets liever dan jou begeleiden op het pad naar het innemen van jouw podium en het ervaren van meer ruimte en vrijheid in je leven.

OP JOUW PODIUM 

Als klein meisje pakte ik al graag ‘mijn podium’, ik speelde toneelstukjes in huis en zong de hele dag. Het was dan ook een logisch gevolg dat ik een studie aan het conservatorium ging doen. Ik ben jaren actief geweest als blokfluitist, zangeres en muziekdocent. Later bewoog ik naar managementfuncties en hield ik me bezig met het beleid en organisatie van Centra voor de Kunsten.

Waar het voor mij altijd makkelijk en vanzelfsprekend was het podium te beklimmen, zag ik steeds meer in dat dit voor anderen niet zo was. Ik verdiepte me meer in de rode draad die hierbij een grote rol speelt: de ademhaling. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik me in 2016 heb laten opleiden tot ademcoach. Alles viel op zijn plek. 

HELEND, BEVRIJDEND EN TRANSFORMATIEF

Ik maak in mijn werk gebruik van verschillende ademtechnieken (van Wim Hof tot de ‘verbonden ademhaling’), die jou helpen de ruimte en kracht in jezelf en in je leven terug te vinden. Ik werk heel bewust en intuïtief, ik kan sterk invoelen en aanvoelen wat jij nodig hebt. Het draait altijd om jouw verhaal. 

De combinatie van ademwerk, muziek, aanraking (acupressuurpunten) en mijn zangstem is een magische, dit hebben inmiddels vele cliënten mogen ervaren. Het werkt helend, bevrijdend en transformatief. 

Je bent in mijn praktijk in veilige handen en ik verzeker je dat je bewuster wordt en meer in contact komt met jouw lichaam en jouw authentieke zelf. Zo zul je meer ruimte gaan ervaren in je jezelf en in je leven. Je bent vrij om jouw ‘podium’ in te gaan nemen en te leven vanuit innerlijke kracht en emotionele vrijheid.

Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? Bekijk mijn aanbod of kijk in de agenda. Je mag me natuurlijk ook altijd mailen of bellen voor meer informatie.

marloes van Houtert

Contact

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Bel of mail me!

+31 (0)6 40021674

marloes@opjouwpodium.nl

Marloes van Houtert

Ademcoach en -trainer

× Boek een sessie