Ademcoaching

“Marloes straalt vertrouwen uit, ze maakt  en laat ruimte voor jouw eigen proces en weet precies wat ze moet doen met haar zang, muziek en aanraking!”
Maaike, eigenaar eerstelijns-psychologenpraktijk, basis GGZ.

Het ervaren van de kracht van je adem tijdens een 1-op-1 ademsessie, is een enorm krachtige manier om bewuster in het leven te komen staan en beter in contact komt met jouw lichaam en jouw authentieke zelf.

Ademsessies werken helend, transformatief en bevrijdend. Dat ervaar je al na een enkele sessie, maar wil je écht de ruimte en vrijheid in je leven permanent gaan ervaren en bewegen richting meer innerlijke kracht en emotionele vrijheid, kies dan voor een ademtraject.


Een ademtraject bestaat uit vijf sessies van twee uur, verdeeld over drie à vier maanden. Op deze wijze ben je in staat echt de diepte in te gaan en de blokkades op te lossen die jou in de weg staan om voluit te kunnen leven. Elke sessie is anders, elke sessie brengt je een stukje dichterbij jouw authentieke zelf.  

Tijdens een ademtraject krijg je naast vijf ademsessies bovendien uitleg over de verschillende ademtechnieken en maak ik voor jou oefeningen voor thuis én persoonlijke meditatieoefeningen. 

In mijn praktijk zie ik veel verschillende mensen met even zoveel hulpvragen. Chronische pijn, een verzwakt immuunsysteem, overspannenheid en burn-out, traumaverwerking, slaapproblemen, herstel van Covid-19 of andere ziektes, hyperventilatie, onzekerheid en angst: de adem werkt in alle gevallen wonderbaarlijk krachtig, helend en bevrijdend. 

De plek waar jij in je lichaam je adem naar toe brengt is de plek die aandacht krijgt en dat is een waardevol uitgangspunt. 

De kosten voor een ademtraject van vijf sessies bedragen € 475,- 

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten. Mocht je meer informatie wensen, kan je uiteraard altijd even mailen of bellen! 

hyperventilatie

Contact

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Bel of mail me!

+31 (0)6 40021674

marloes@opjouwpodium.nl

Marloes van Houtert

Ademcoach en -trainer

× Boek een sessie