Ademcirkels

“De ademworkshops van Marloes zijn een superfijne en bijzondere ervaring in een mix van licht, ruimte, muziek, ontspanning, kracht en schoonheid”. Maaike, musicus

Zo’n vier tot zes keer per jaar organiseer ik een ademcirkel, waarbij we in een kleine groep de magische kracht van de adem gaan ontdekken. 

Tijdens een ademcirkel krijg je de kans verschillende ademtechnieken te ervaren, die allen zorgen voor meer ruimte in je lichaam en je geest. Door het toepassen van deze technieken leer je hoe je door middel van je eigen ademhaling dichter bij jezelf komt, meer kunt ontspannen, emoties los kunt laten en je vrijer kunt gaan voelen. 

Ademcirkels zijn er voor iedereen, of je nu ervaring hebt met ademwerk of niet, of je voor het eerst meedoet of vaker aansluit. Tijdens een ademcirkel kun je je volledig gaan focussen op jouw persoonlijke proces, maar je zult ook gaan ervaren hoe mooi en versterkend de gezamenlijke groepsenergie werkt. 

Ik begeleid de sessies met mijn zangstem, mijn handen (acupressuurpunten) en zorgvuldig uitgekozen muziek. Er is een pauze waarin we thee drinken met iets lekkers en na afloop is iedereen vrij om nog even rustig na te praten met een drankje. Een ademcirkel duurt ongeveer drie uur. 

Ademcirkels vinden plaats op een sfeervolle locatie, zoals Yoga Berlicum of het prachtige houten Jagershuis op landgoed Bleijendijk in Vught. Een ademcirkel duurt drie uur en er is plek voor acht tot veertien deelnemers. 

Je bent van harte welkom mee te komen ademen. De data vind je in de agenda.
De kosten bedragen €55,- per sessie.
 

Een ademcirkel kun je ook organiseren voor een teamuitje, vriendinnenmiddag, verjaardag of ander evenement. Ik kom jou en je groep daarbij graag begeleiden!
Ook wanneer je mij een mooie workshop wilt laten geven in jouw ruimte kom ik graag!

ademcoaching
ademcirkels

Contact

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Bel of mail me!

+31 (0)6 40021674

marloes@opjouwpodium.nl

Marloes van Houtert

Ademcoach en -trainer