Ademcirkels

“De ademworkshops van Marloes zijn een superfijne en bijzondere ervaring in een mix van licht, ruimte, muziek, ontspanning, kracht en schoonheid”.  Maaike, musicus

 Zo’n vier tot zes keer per jaar organiseer ik op zondagochtend een ademcirkel, waarbij we in een kleine groep de magische kracht van de adem gaan ontdekken. We zitten en liggen daarbij ook letterlijk in een cirkel, zodat de energie fijn rond kan stromen. Tijdens een ademsessie in een groep herken je dingen van jezelf in andere mensen en ervaar je dat iedereen in het leven tegen bepaalde thema’s aanloopt. Die verbinding kan heel fijn zijn! 

Tijdens een ademcirkel krijg je de kans verschillende ademtechnieken te ervaren, die eigenlijk allemaal zorgen voor meer ruimte in je lichaam en je geest. Door het toepassen van deze technieken leer je hoe je door middel van je eigen ademhaling dichter bij jezelf komt, meer kunt ontspannen, emoties los kunt laten en je vrijer kunt gaan voelen.

In het eerste deel van de ademcirkel ga ik je bewust laten worden van je adem en hoe deze bij jou in je dagelijkse leven werkt. Ik laat je voelen hoe je daar eventueel verandering in kunt brengen en wat de ontspannende effecten daarvan kunnen zijn!
  

Vervolgens gaan we intensiever ademen. We doen dat d.m.v. de zogenaamde verbonden ademhaling.
Bij deze manier van ademen adem je in en uit zonder pauzes. Er komt dan veel zuurstof binnen en dat zet van alles in je lichaam en geest in werking. 
Een ademtechniek die je dichter bij je kern brengt, je emoties raakt, zachtheid laat voelen en je ademkracht verdiept.

Je komt op verschillende niveaus dichter bij jezelf, zowel mentaal, fysiek als emotioneel. Hoe vaker je deelneemt, hoe dieper de ervaringen kunnen zijn.
 

 

Ik begeleid de ademcirkels met mijn stem, mijn handen (acupressuurpunten en energie) en zorgvuldig uitgekozen muziek. Het effect wordt versterkt doordat ik live zing en speel.

Ik nodig jou tijdens de sessie ook uit om geluid te geven aan en te bewegen op wat je binnen in jezelf voelt. In een groep is dit vaak makkelijker om te doen omdat de andere deelnemers dit ook doen. Alles komt in beweging en soms kom je daardoor net bij een stukje in jou waar je je normaal niet van bewust bent……

Ademcirkels vinden plaats op een sfeervolle locatie, bij Yoga Berlicum aan de Apollostraat 12 in Berlicum (bij ‘s-Hertogenbosch). Berlicum ligt enkele kilometers van de A2, dus is makkelijk bereikbaar.

Een ademcirkel duurt 2 uur en er is plaats voor minimaal 6 en maximaal 12  deelnemers. 
Iedereen is welkom, zowel ‘beginners’ als mensen die vaker mee hebben gedaan. Iedere keer is anders en ook jouw ervaring zal iedere keer anders zijn. 

Je bent van harte welkom om mee te komen ademen!
De data vind je in de agenda. Daar kun je je ook aanmelden. 


Een ademcirkel kun je ook organiseren voor een teamuitje, vriendinnenmiddag, verjaardag of ander evenement. Ik kom jou en je groep daarbij graag begeleiden!

Ook wanneer je mij een mooie workshop wilt laten geven in jouw ruimte kom ik graag!

ademcoaching
ademcirkels

Contact

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Bel of mail me!

+31 (0)6 40021674

marloes@opjouwpodium.nl

Marloes van Houtert

Ademcoach en -trainer

× Boek een sessie